STEUN de CONCERTcommissie Magnuskerk STEUN de CONCERTcommissie Magnuskerk

Rabobank Clubkas Campagne: breng uw stem uit op de Concertcommissie Magnuskerk Bellingwolde
Ons doel:
Het organiseren van concerten op het cultuur historisch Snitger-Freijtagorgel (1797) en koorconcerten in de prachtige akoestiek van de middeleeuwse Magnuskerk. Op deze manier kan iedereen in het dorp en omgeving kennismaken met allerlei vormen van klassieke muziek.
We willen graag de entreeprijzen voor de concerten zo laag mogelijk houden. We stellen het daarom erg op prijs, dat de Rabobank de concertcommissie al vele jaren sponsort. Dit jaar heeft de Rabobank de opzet van de te vergeven donaties veranderd.
De leden van de Rabobank kunnen stemmen waar de donaties naar toe gaan! Van 8 en 22 februari 2018 kunnen de stemmen op allerlei goede doelen. Als Concertcommissie van de Magnuskerk doen we ook mee aan deze actie.
Het zou daarom fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden stemmen geven aan de Concertcommissie van de Magnuskerk. Misschien wilt u ook anderen attenderen op deze campagne? Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/zog
Vriendelijke groeten,
Hensen Trenning.