Regenboogviering in de gemeente Oldambt 2018 Regenboogviering in de gemeente Oldambt 2018

Regenboogviering in de gemeente Oldambt 2018

De LHBT-werkgroep Geloof & Levensbeschouwing Oldambt organiseert voor de tweede keer een Regenboogviering.
In deze viering wordt met liederen en betekenisvolle teksten stil gestaan bij de situatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders.
Onder het motto “Opdat iedereen in vrijheid zichzelf kan zijn” zal de viering in het teken staan van erkenning en waardering van diversiteit in onze samenleving.
Datum en tijdstip: zondag 7 oktober |  aanvang 15.00 uur.
Plaats: “De Ontmoeting”, Kerklaan 32 in Scheemda.
De poster is kosteloos te verkrijgen via .
Voor nadere informatie kunt u bellen of mailen met Fenneke Groenbroek tel. 06 37226476 |

LHBT-Werkgroep Geloof & Levensbeschouwing Oldambt
Fenneke Groenbroek, pastor  |  Willemijn Ahlers, GenderSupport  |  Marjet Bos, humanistisch raadsvrouw en Roze 50plus Oldambt

Deze Regenboogviering wordt mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van de gemeente Oldambt, COC Groningen & Drenthe en Stichting Pann.