Het nieuw kerkelijk centrum (in wording) Het nieuw kerkelijk centrum (in wording)

Eerst de foto’s vanaf moment “nul” namelijk zoals wij de aula hebben overgenomen.
Daarna iedere keer weer een stukje verder. Beginnen met afbreken en daarna opbouwen en afwerken.
Een hele klus maar met de professionals en met hulp van vrijwilligers (niet iedereen staat op de foto’s) komt het einde in zicht.
Dit is al een mooie grote reportage en veel zijn nieuwsgierig hoe het gaat worden. Zo hebt u alvast een indruk.
Nu zijn ze druk aan het schilderen aan de binnenkant en vrijdag komt de vloerbedekking erin, daarna de keuken. Het gaat er op lijken.

Vanaf 23 maart (naar beneden scrollen) zijn het nieuwe foto’s. De schilder is er aan het werk, de vloeren zijn ze aan het leggen.
De deuren en schuifwand om van twee ruimtes één te maken is er in geplaatst. De toiletten zijn klaar.
De buitenkant (nieuwe gedeelten) zijn afgewerkt. Ook is de hovenier bezig geweest om het wat toonbaarder te maken.
De geluidskast is gearriveerd en de ruimte waar het kopieerapparaat in komt te staan en de ruimte met de CV-ketel is zo goed als klaar.
Al met al begint het er op te lijken.
Komende week komt de keuken en de afwerking van de vloeren want zaterdag moeten wij er in kunnen.

Vanaf 3 april (data rechts onderop de foto) zijn weer nieuwe foto’s bij de link gekomen.
Het gaat om de laatste loodjes om zondag het centrum te kunnen gebruiken.
De voeger is bezig om het voegwerk te vernieuwen. De uitbouwen worden buitenom bekleed en de hemelafvoer aangesloten.
De toiletten en keuken zijn klaar gekomen. Een mooi elektrisch rolluik zorgt dat je toegang hebt via een luik naar de kleine vergaderzaal.
Men is druk bezig met de geluidsinstallatie, scherm en beamer. Sfeerverlichting aan de muren naast de grote verlichting in het plafond.
Intussen wordt de tuin iets toonbaar gemaakt maar de afwerking komt verder in de loop van het jaar.
De gordijnen hangen (vitrage nog niet) en de jassen kunnen hangen in de hal.

Vandaag, zaterdag 7 april, is men bezig de vloeren schoon te maken en de tafels en de tijdelijke stoelen klaar te zetten.
Het gebouw is klaar voor morgen, intrededienst ds. Jöhlinger, maar het is nog niet helemaal af.