Orgelconcert Gert van Hoef Orgelconcert Gert van Hoef

Orgelconcert Gert van Hoef

Op zaterdagavond 28 april om 19.30 uur geeft de zeer getalenteerde Gert van Hoef uit Barneveld weer een orgelconcert in de Magnuskerk.

Deze jonge organist studeert sinds september 2013 aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Op 21 juni 2017 heeft Gert eindexamen  gedaan op het majestueuze Müller-orgel in de St. Bavo te Haarlem. Dit betreft het eindexamen orgel voor zijn ‘Bachelor’ diploma in muziek (orgel). De jury was zeer onder de indruk en kende hem een score toe van 8,5 punten (uit 10). Sinds het prille begin van zijn carrière, plaatste Gert filmpjes van zijn orgelspel op Youtube. Mede hierdoor geniet hij al grote bekendheid en geeft inmiddels vele concerten in binnen en buitenland.
In mei vorig jaar heeft hij met zijn concert in de Magnuskerk veel orgelliefhebbers laaiend enthousiast gemaakt. Hij weet met zijn muziek mensen echt te raken!
Gert van Hoef heeft voor 28 april weer een zeer gevarieerd concert samengesteld! Naast improvisaties (Gert van Hoef, J. Zwart K.J. Mulder) en koralen (J.S. Bach) komen ook bekende nummers als Trumpet Voluntary van J Stanley en “De koekoek en de nachtegaal” van Händel aan bod! Verder kunt u luisteren naar Valse Triste (J. Sibelius) en een fantasie van Gert van Hoef op “Ode to Joy” (Beethoven).
 Wij zijn erg blij, dat Gert van Hoef ook dit jaar weer een concert een concert in de Magnuskerk verzorgd. We kunnen het concert dan ook van harte bij u aanbevelen. De entreeprijs voor dit concert is €7. In de pauze wordt koffie en thee geschonken.
Zie voor verdere informatie www.gertvanhoef.nl